Oude school

Ligging

De appartementen zijn onderdeel van een oude school, 19 km ten zuiden van Maastricht. Richelle is een idyllisch dorpje, hoog op de rots langs de Maas tussen Maastricht en Luik. Richelle hoort bij het stadje Visé, onder aan de berg. Een goede plek om Luik en Maastricht te bezoeken en natuurlijk niet te vergeten de Voerstreek.

Historie

De « Oude school » is begin 1900 gebouwd en heeft tot 20 jaar geleden gefunctioneerd als dorpsschool, gemeentehuis en woonhuis van de directeur. In 2009 is de school omgebouwd tot vakantieverblijf.

Appartementen

Ieder appartement (2, 4, 8, 17-persoons) heeft 2-persoons slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De appartementen kunnen onderling verbonden worden waardoor er een 12, 21, 25 of zelfs 29-persoons appartement ontstaat. Kinderbed, kinderstoel en box zijn aanwezig.

Het 17-persoons appartement heeft een terras. De 8 en 4 persoons appartementen hebben een tuin, en de appartementen hebben allemaal een buitenbarbecue. De keuken is voorzien van een magnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser. De woonkamer is voorzien van tv met internetaansluiting en er is wifi aanwezig.

Foto's

contactgegevens

Toon beschikbaar
Oude school
Rue de la Vouée Juetta 21
4600, Visé (BE)

contactformulier

Voor boekingen of informatie neem contact met ons op.

kaart

loading